FKRS Media

FKRS Media is vijf jaar geleden opgericht in Amsterdam. Al sinds de oprichting van FKRS Media hebben we besloten de veranderende factor in marketing te zijn. We zijn niet alleen een van de weinige en toonaangevende bureaus in Cross Cultural Marketing, we beschikken ook over de kennis en mogelijkheden van neuromarketing. Gecombineerd misschien wel de zeldzaamste set van gecombineerde kennis – afgezien van onze full service oplossingen binnen marketing en webdesign – te vinden in deze tijd.

We hechten waarde aan kennis en begrip van besluitvorming. Onze campagnes converteren beter en tegen lagere advertentietarieven. Onze websites trekken niet alleen meer bezoekers aan, maar helpen ook de merkbekendheid van producten, merken zelf en hele organisaties – nationaal en internationaal – aanzienlijk te verbeteren.
Op een strategische manier ideeën voor projecten uitwerken. Continu meten en passen van processen. Dit doen we met verantwoorde adviezen ondersteund met methodologieën en best practices. De beschikbare middelen die we hebben maximaliseren, om onze klanten toonaangevend en onderscheidend te maken met de inzet van marketing- en communicatie.

FKRS is een 100% dochter onderneming van Rex Capulus B.V.

Rex Capulus B.V.
Joos Banckersplantsoen 57
1056 LD Amsterdam

KVK 72076127

 

EEN BUITENGEWOON MERK HELPT JOUW VISIE TE REALISEREN, FKRS helpt hierbij.

(H)ERKENNING

Je hebt een heldere visie over hoe het anders kan en moet. Daar wil je in de markt ook de (h)erkenning voor krijgen die dat verdient! Jouw merk dient daarbij als boegbeeld en maakt jouw visie opmerkelijk.

BEWEGING

Je visie realiseren lukt alleen als je jouw mensen in beweging krijgt. Visie is vaak abstract, je merk inspirerend en concreet. Niet hoog over, maar elke dag door je medewerkers te gebruiken om het verschil te maken in de markt.

KANSEN

Dagelijks dienen zich nieuwe kansen aan voor jouw bedrijf. Een merk biedt jou concrete handvatten om (alleen) die kansen te grijpen, waar jij echt unieke meerwaarde kunt creëren. Zo ben je naast effectiever ook de nieuwe trendsetter.

 

Wil jij gelijk aan de juiste knoppen draaien om merkleider te worden? Voor de koplopers maken we graag een uur vrij om te sparren!

PLAN EEN AFSPRAAK IN
BEL ONS

Je kunt ons natuurlijk ook altijd mailen op: media@fkrs.nl

+316 15 56 92 66